Youtube Twitter Facebook

Новини

Растем с нашите клиенти - успешната формула на УНИКА за региона на Централна и Източна Европа

22.09.2012

Стратегии как да излезем от икономическата криза бяха обсъдени на форума в София

Атлантическият клуб в България със съдействието на Застрахователна компания УНИКА, и с подкрепата на Института за Културна Дипломация, организираха конференция на тема „Растем с нашите клиенти – успешната формула на УНИКА за региона на Централна и Източна Европа“. Г-н Волфганг Киндъл, главен изпълнителен директор на УНИКА Интернешънъл, изнесе реч и отпразнува годишнината на УНИКА – 20 години от основаването й. Форумът беше посетен от редица представители на бизнеса и медиите, чуждестранни дипломати и експерти.

Събитието беше открито от г-н Соломон Паси, който сподели своето впечатление от факта, че за първи път такова високопоставено лице от една от водещите европейски застрахователни групи, държи реч на бизнес конференция, организирана в България от Атлантическия клуб.

Целта на конференцията беше да се обсъдят успешните практики, които позволяват на компаниите да се подсигурят, за да излязат по-силни от икономическата криза. Освен това се фокусира и върху успешната формула на УНИКА, която може да бъде разпространена в региона.

« Обратно към всички новини