Youtube Twitter Facebook

Новини

Соломон Паси в "Добре казано" - РРС Видин на БНР

01.01.2012

Обзорното за политическата 2011 г. публицистично предаване на радио Видин завършва своята програма като отделя специално внимание на годишнината на Атлантическия Клуб.

Соломон Паси: Тази годишнина за нас е повод не толкова да се връщаме назад към миналото и да си припомняме славата на Атлантическия клуб от преди 20 години и в последните 20 години, а точно обратното – да погледнем 20 години напред и да се опитаме да си представим какъв би бил светът след още 20 години, а също така и как можем да помогнем с това той да стане малко по-добър. Точно за това всички конференции, събития и срещи, които ще организираме по този повод ще бъдат насочени към следващите 20 години и смятам, че това е най-добрия начин да се отнасяме към собственото си бъдеще – да гледаме по-смело в него.

Авторът на предаването „Добре казано” Александър Русев завършва предаването, подчертавайки една от целите на Атлантическия клуб, а именно изпращането на трети българин в космоса. Той смята, че подобна „щипка” дързост на малка държава като нашата ще бъде несъмнено полезно, макар и да е трудно да си го представим на фона на ежедневните битови неволи и криза.

----

Целият материал е достъпен ТУК

« Обратно към всички новини