Youtube Twitter Facebook

Новини

Атлантически дискусии

03.07.2017

Атлантическият Клуб в България има удоволствието да Ви покани на обединеното събитие на тема „Атлантически дискусии“, което ще се състои от две части.

В първата част ще се проведе дискусия с министър-председателя на Република България Бойко Борисов на тема „Трансатлантическата връзка през българското председателство на Съвета на ЕС“. По време на събитието Бойко Борисов ще обсъди ключови теми, свързани със стратегическите приоритети на България през призмата на трансатлантическите отношения и предстоящото българско председателство на Съвета на ЕС.

Това ще бъде първата мащабна дискусия с българския премиер относно транс-атлантическите отношения по време на българското председателство на ЕС.

През втората част на събитието ще се проведе публична лекция на Н.Пр. Ерик Рубин, посланик на САЩ в България, на тема „Българо-американското сътрудничество: Пътят напред“. Н.Пр. Ерик Рубин ще дискутира перспективите пред Америка и България за развитие на взаимното сътрудничество.

Това ще бъде първата мащабна публична проява на посланик Рубин след избора на новия парламент и новото правителство на България.

Модератор на обединеното събитие ще бъде д-р Соломон Паси – президент на Атлантическият Клуб в България.

Събитието ще се проведе в 09:30-12:00, в Централния военен клуб, София, зала Концертна.

Ще бъде осигурен симултанен превод.

За да потвърдите присъствието си, моля, регистрирайте се на: http://bit.ly/2u74TLS и http://bit.ly/2tydBWu

Регистрацията не гарантира място! Места се заемат до 09:25 за първото и 10:55 за второто събитие.

« Обратно към всички новини