Youtube Twitter Facebook

Новини

Шефове на Shell България обслужват днес клиенти на бензиностанциите

16.06.2011

Висши мениджъри и служители от офиса на Shell България обслужват днес клиенти на бензиностанции на компанията в София и страната. Инициативата с мото „По-близо до клиента" се провежда за пета поредна година. Топ мениджърите на компанията посвещават два или три дни от работата си всяка година на директния контакт с клиентите на бензиностанциите, като зареждат гориво и предлагат съпътстващи услуги, като почистване на стъкла, проверка на маслото и течността за чистачките, запознаване на клиентите с предимствата на различните горива Shell и т.н. С всяка изминала година интересът и положителните отзиви от клиентите и служителите за присъствието на мениджърите край бензиноколонките се увеличават. Инициативата „По-близо до клиента" е част от световната стратегия на компанията за усъвършенстване на качеството на услугите и насърчаване на обратната връзка от клиентите.

Премиерният за България Mercedes CLS 350 CDI и „историческият" трабант на Президента на Атлантическия клуб Соломон Паси бяха първите автомобили, заредени с гориво от Изпълнителния директор на Shell България г-жа Камелия Славейкова и от Търговския директор г-жа Теодора Колева. Г-н Паси лично присъства на събитието. Той пристигна със сегашния автомобил на Атлантическия клуб - BMW, което носи същия регистрационен номер, както и легендарния му трабант.

Нашите клиенти са много различни, но независимо от това каква кола карат и какво гориво зареждат, ние посрещаме всеки от тях по един и същи начин във всяка бензиностанция Shell - с високо качество на услугите и на продуктите ни" - коментира Изпълнителният директор на Shell България г-жа Камелия Славейкова. „Общото между всички наши клиенти, е че те обичат автомобила си и искат най-доброто за него. В ден като днешния, ние общуваме пряко с клиентите, за да разберем какво е най-важно за тях в грижата за автомобила, както и да утвърдим високите стандарти на обслужване, които прилага Shell в България и по света."

Обслужването на клиентите ни не се изчерпва само със зареждане на гориво в резервоара на автомобила" - каза г-жа Теодора Колева, Търговски директор на Shell България. „Грижата за клиента и автомобила започва още със създаването на горивата Shell и продължава с всяка стъпка, която горивото изминава, до посрещането на клиента на бензиностанцията. Вече 20 години работим за прилагане на един и същ висок стандарт на обслужване във всеки обект Shell. Непрекъснато насърчаваме служителите и прилагаме система за вътрешна и външна оценка на качеството на обслужване. Не е изненада, че България винаги е била в челните места както в Централна и Източна Европа, така и в глобалната система на Shell при проучвания тип „таен клиент" - допълни г-жа Колева.

Статията на: http://www.autocatalog.bg/novina.php?n=19188

« Обратно към всички новини