Youtube Twitter Facebook

Впечатления

3.07.2009

Кампанията на НДСВ като цяло- и на Гергана в Смолян, и моята в Хасково в частност за сега се движат с обещаващи темпове. Остават по-малко от два дни до изборите. Много моля да ми кажете до кого не съм писал с молба за подкрепа ,за да направя това в този напреднал момент. Какво още бихме могли да направим за тези 2 наши нови трудни региона- Хасково и Смолян. Можете да видите една прекрасна снимка, публикувана днес във вестниците „24 часа", „Труд", „Монитор" и „Експрес", но трябва да ви кажа, че тя е направена от моя братовчед Георги Узунов - главен редактор на вестник „Родопи вест".

... още

Истински съм удовлетворен, че Европейската комисия ме зарадва днес с поредната стъпка за стандартизация на зарядните устройства на мобилните телефони

29.06.2009

Гергана и аз, от името на НДСВ, което винаги работи от името на България, поискахме това през миналата година. Окуражаващо е обстоятелството, че Европейската комисия реагира така експедитивно- нещо нетипично за която и да е бюрокрация и прие това българско предложение. За пръв път нова страна-член, едва на втората година от членството си, успява да ъпгрейдва европейска практика. Ще ви бъда благодарен ако ми изпращате идеи за доразвиване на тази политика. Можем да стандартизираме още стотици европейски технологии в името на удобството на всеки европеец и всеки българин разбира се.

... още

Днес съм в Смолян, където се включвам в кампанията на Гергана

27.06.2009

Днес съм в Смолян, където се включвам в кампанията на Гергана. Бях много окуражен да видя, че по някои надеждни изследвания НДСВ е най-популярната политическа сила в Смолян, а Гергана е най-популярният от всички кандидати за народни представители в цялата смолянска област. Ще ви бъда благодарен ако се напрегнете да се сетите за всички познати и приятели, които можете да имате в областта, т.е.

... още

Изразете мнението си за Соломон Паси

25.06.2009

Изразете мнението си за Соломон Паси, мажоритарен кандидат и водач на пропорционалната листа на НДСВ в област Хасково на: http://www.skysports.bg/shou-novini/za-solomon-isak-pasi.html

... още

Скъпи приятелю

2.06.2009

Скъпи приятелю, Радостно ми е да те информирам, че приех поканата на НДСВ да се включа в листата за Европейски парламент, в която листа фигурирам под номер 17 . През тези европейски избори българите имат уникалния шанс да гласуват за конкретен човек, мажоритарно. Затова те моля за подкрепа, която да се изрази в следното: 1) На 7 юни отиди да гласуваш на изборите за Европейски парламент;2) Посегни към листата на НДСВ и маркирай с човка кандидат № 17;3) Копирай това съобщение до всички свои приятели;4) И ги помоли те да направят същото, като се обърнат към всички свои приятели. Предварително съм благодарен, ако ме информираш за свършеното. Ще ти пиша и разчитай на мен да прокарам в Европейския парламент онези инициативи, от които се вълнуваш ти, твоите близки, твоят град и целият ни народ.

... още

НАТО заслужава Нобелова награда за мир, но има за какво още да работи

25.03.2009

За всички прекрасни неща, които НАТО направи през последните 60 години не е получило заслуженото признание. Напротив, световните антиамерикански, антиглобалистки течения взимат за публична цел и НАТО, което е крайно несправедливо. Смятам че НАТО заслужава Нобелова награда за мир. Все пак има няколко направления, в които НАТО трябва още да работи. Ключов въпрос, който трябва да бъде решен в следващите няколко месеца и години, това са отношенията между НАТО и Европейския съюз.

... още